Book EL Plads

BOOKING til 2019 først muligt efter 1/1/2019, også online.
Alle
vores pladser er forberedt for moderne vogne. Fra vores standardpladser på min. 120 kvadratmeter til de store komfortpladser med egen el, vand, spildevand afløb, bord og bænkesæt – og de fleste med vidunderlige udsigt over fjorden.

Fælles for vores pladser er deres gode beliggenhed tæt på fjorden, og med mulighed for aktiviteter lige i nærheden.

Hos De Hvide Svaner behøver du ikke selv have en vogn for at holde rigtig campingferie. Lej i stedet en af vores stationære vogne, der byder på alle campinglivets glæder til en meget konkurrencedygtig pris. Vognene er udstyret med fast gulv, køkken og toilet og er familievenligt indrettet enkelte med køjesenge og/eller dobbeltsenge. Vognene har plads til fire personer.
Da vores vogne også er salgsvogne vil indretning kunne variere

Køkkenaffald/Affald: Afleveres i containere ved serviceområdet placeret ved Karrebækvej, mærket med et J på pladskort.

 

Book el plads her

 

Book komfortplads her

Når du har booket og modtaget en mail (husk at skrive din mail rigtig, vi oplever man eks skriver gmil.com og ikke gmail.com, eller hotmil.com, er det forkert mail så modtager du intet), men når du har modtaget en bekræftelses mail kan du altid efterfølgende kigge her og se din booking og har du booket flere pladser samtidig, såkaldte Gruppebookinger så kigger du også sammested og kan se booking/bookinger og betaling, du skal bruge Bookingnummeret samt din email adresse.

Persondataregler pr 25.april 2018

 

 

E-Handel betingelser

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau