Book her
Hjælp til booking online

Hjælp til booking online

Lidt hjælp til online booking.
Vi har skiftet udbyder af online booking og den er derfor ret anderledes end tidligere.

Når du kommer til online booking. og der skulle stå datoer i felterne tryk på "Ryd søgeperiode" og nedenunder "Vis kort" (som du ikke skal bruge), kan du se alle de typer overnatninger vi tilbyder. Vælg eksempelvis "Plads" og i højre side vil der nu vises Strømpladser samt komfortpladser.
Lad os sige du søger en strømplads, altså trykker du på det sorte felt "Book her" og nyt vindue kommer frem.

Her skriver du ankomst og afrejse datoerne. Tryk så på "TJEK"  og systemet viser hvor mange ledige pladser der er i den periode.
Du kan nu vælge mellem 2 muligheder, enten lader du systemet finde en plads til dig og trykker på "Tilføj til booking" ELLER du trykker på "Vis på kort" og et pladskort vises hvor alle ledige pladser er markeret med en blå cirkel, her finder du en placering der passer dig og klikker på den blå cirkel.
Bemærk her at udlejningsenheder (Hytter og Campingvogne) vises med røde cirkler.
Pladskortet med de blå cirkler kan flyttes rundt med musen, tryk på venstre knap på musen og du kan flytte kortet, har du et lille hjul på musens overside kan du gøre pladskortet større eller mindre.
Bemærk også at der skal betales 50% af prisen ved selve bookingen vi oplever at nogle annullerer deres online booking for at undgå dette.
I den forbindelse kan det anbefales at benytte vores Afbestillingssikring til 500.- kroner. Læs mere om det på Bookingsidens Handelsbetingelser.
Vi håber denne lille hjælp gør det lettere.

 

 

Book  plads her

 

Vælg prislisten du vil se

Her er vores opdaterede prisliste

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau