Begivenheder året rundt

Begivenheder året rundt

Året igennem har vi en række faste indslag, der altid er populære på pladsen:

Fra pladsens åbning i marts følger vi op med åbningen af vores pool. Her er der levende musik, diskotek og boder med salg af pølser og øl. Sommeren igennem bliver poolen centrum for flere pool-parties, hvor stemningen altid er i top.

Sommerfesten er altid et højdepunkt, hvor Greve Carl-Christian von Scheel-Plessen Grevens tale er en skattet tradition - ligesom den helstegte pattegris, fyrværkeriet og den levende musik.

Når poolen lukkes ned om efteråret, markeres det med et stort poolparty, og når sæsonen afsluttes, afholdes der en afslutningsfest på Svanepladsen og i Svanestuen med konkurrencer, live musik og tryllekunstner.

Det fulde program kan ses under ”Kalender” her på siden, ellers få en flyer i Receptionen eller følg med på storskærm i Svanemarkedet.

 

BEGIVENHEDER I VORES OMRÅDE

 

Karrebæksminde

I vores lille hyggelige fiskerby, kan du finde lækre badestrande, skønne naturoplevelser og en fredsfyldt atmosfære. Derudover har du på Karrebæksmindes hjemmeside mulighed for at se kommende arrangementer i byen.

 

Sydsjælland og Møn

Sydsjælland og Møn afholder en lan række events for både børn og vokse. På SydkystDanmarks hjemmeside kan du danne dig et overblik over listen af aktiviteter i området.

En masse sjove aktiviteter...

Vores aktivitetskalender er fuld med daglige aktiviteter for børn og voksne. Følg med her for den daglige opdatering: I kan få en flyer med ugens aktiviteter i Receptionen eller tilmelde jer vores sms-service samme sted. Så skriver vi, når vi har fundet på noget spændende til Jer. På stormskærmen i Svanemarkedet, kan I også følge med i kommende aktiviteter.

Aktivteterne planlægges og afholdes af Aktivitetsforeningen.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau