Forlystelser

 

 • Bonbon-land: En af Danmarks mest populære forlystelsesparker findes 25 minutters kørsel fra De Hvide Svaner. Her møder I alle de skøre slikfigurer i mega-størrelse. Eller hvad med en tur i Svend Svingarm med 115 km/t eller hop på vandrutsjebanen Viktor Vandorm, hvor der er garanti for grin – og vådt hår?
  Besøg Bonbon-Lands hjemmeside her.

 • Slip dit indre legebarn løs. Næstved Legeland er ikke kun for børn. Glem dåbsattesten og løb, spring og grin med børnene i det store indendørs legeland ved Næstved Stor-Center.
  Besøg Næstved Legelands hjemmeside her.

 • En hvid tiger for enden af vejen. Fem minutters kørsel på Karrebækvej er alt, der kræves for I kan komme helt tæt på den hvide tiger, kænguruer, krokodiller og resten af den eksotiske dyre-familie i Zoo-park Sydsjælland.
  Besøg Zooparks hjemmeside her.

 • Ta’ kegler med hel familien. Hvem bliver familie-mester i bowling? I Næstved Bowlingcenter kan du få afgjort sagen eller bare grine af hinanden i den familievenlige aktivitet.
  Besøg Næstved Bowling Center.

 • Premiere og fuld musik. I Næstved viser to topmoderne biografer film-premierer i bedste kvalitet. Er I mere til live musik eller teater, har Næstved et varieret udbud samlet i området omkring byens gamle kaserne 'Grønnegade Kassernes Kulturcenter' i centrum. Her i byens ældre del findes også hyggelige caféer og gode spisesteder.

 • Kalvehave Labyrintpark 35 km væk er 20.000 kvadratmeter fyldt med labyrinter, store spil og hjernevridere, som udfordrer stedsansen, den logiske sans og helt sikkert også den humoristiske sans.
  Besøg Kalvehaves Labyrintpark her.

 • Kultur for hele familien på Borreby Teater. Borreby Herregård ved Skælskør er den perfekte ramme for en interessant teateroplevelse. Oplev klassikere som De Tre Musketerer eller en klassisk koncert i de historiske bygninger.
  Besøg Borreby Teaters hjemmeside her.
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau