Forlystelser

 - Bonbon-land: En af Danmarks mest populære forlystelsesparker findes 25 minutters kørsel fra De Hvide Svaner. Her møder I alle de skøre slikfigurer i mega-størrelse.
Se mere her.

- Slip dit indre legebarn løs.
Næstved Legeland er ikke kun for børn. Glem dåbsattesten og løb, spring og grin med børnene i det store indendørs legeland ved Næstved Stor-Center.
Se mere her

- En hvid tiger
for enden af vejen. Fem minutters kørsel på Karrebækvej er alt, der kræves for I kan komme helt tæt på den hvide tiger, kænguruer, krokodiller og resten af den eksotiske dyre-familie.
Se mere her.

- Ta’ kegler med hel familien.
Hvem bliver familie-mester i bowling? I Næstved Bowlingcenter kan du få afgjort sagen eller bare grine af hinanden i den familievenlige aktivitet.
Se mere her.

-Premiere og fuld musik.
I Næstved viser to topmoderne biografer film-premierer i bedste kvalitet. Er I mere til live musik eller teater, har Næstved et varieret udbud samlet i området omkring byens gamle kaserne 'Grønnegade Kassernes Kulturcenter' i centrum.


- Kalvehave Labyrintpark
35 km væk er 20.000 kvadratmeter fyldt med labyrinter, store spil og hjernevridere, som udfordrer stedsans, den logiske sans og helt sikkert også den humoristiske sans.
Se mere her.

- Kultur for hele familien
på Borreby Teater. Borreby Herregård ved Skælskør en perfekt ramme for en interessant teateroplevelse. Oplev klassikere eller klassisk koncert i de historiske bygninger.
Se mere her.

- Gavnø  Slot oplev flere tusinde tulipansorter i eventyrlige farvespil, når slotsgartnerne fremviser en sand farvepalette af sorter, bede og sammensætninger, og mere end det. 
Se mere her.

-Adventurepark unikke naturoplevelser i et nyt format - midt i sjællands smukke natur.
Se mere her.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau