Book en hytte

Book en hytte

Der er noget helt særligt ved at holde campingferie, men hvad nu hvis man ikke er til telt eller ejer en campingvogn? På De Hvide Svaner Camping på Sydsjælland, kan du holde ferie i en af vores hyggelige campinghytter. Du bestemmer selv om du ønsker en af vores nye Luksushytter til 6 personer, Fjordhytter med vandudsigt eller en af vores campinghytter midt i alle aktiviteterne.

Uanset hvilken en af vores hytter du vælger, så kommer du til at holde ferie midt i vores smukke natur i Karrebæksminde på Sydsjælland. Du vil nemlig bo med skoven til den ene side og tæt på vand, strand og havnemiljø. I nærområdet finder du flere hyggelige byer, med restauranter, fiskehandlere og gode shopping muligheder.

På vores campingplads får du adgang til alle vores aktiviteter, blandt legende børn og familier som nyder poolen. Du får altså det bedste fra campinglivet, uden at gå på kompromis med komforten.


Hytter på De Hvide Svaner Camping
Vores hytter til udlejning har forskellige muligheder. Du bestemmer selv om du ønsker en af vores luksushytter ved fjorden eller bag receptionen - eller en campinghytte med plads til hunden også. Både Fjordhytterne og de nye 6-personers luksushytter bag receptionen samt campinghytterne er klargjort til dig ved ankomst. Læs mere eller book vores feriehytter herunder.

NYHED! Fra 2024 tilbyder vi desuden Basic-hytter ('cykelhytter') i perioden 1. maj til 30. september. Disse hytter har op til 4 sengepladser, køleskab og siddeplads. Der er ikke køkken i hytterne og I skal selv medbringe dyner/soveposer og puder samt sengetøj. Dette er budgetvenlige hytter, der ligger på vores tidligere autocamperplads, som et prisvenligt alternativ til en nat eller 2 i telt. Kan max. lejes 2 nætter ad gangen. Prisen er kr. 350,00 pr. nat inkl. 2 personer. Ved flere end 2 personer betales pris pr. ekstra person jf. prislisten. Basic-hytterne vil ikke blive rengjort efter hvert ophold, så vi opfordrer til at man forlader hytterne som man selv ønsker at modtage dem.  Denne hyttetype kan kun bookes via receptionen, pr. mail eller telefon eller personlig henvendelse.

Book en Fjordhytte

Vores Fjordhytter har den skønneste udsigt ud over Fjorden, som du kan nydes fra den store terrasse. I Fjordhytterne får du 2 værelser, samt eget toilet og bad samt køkken.

 

Book en Fjordhytte her ›

 

Læs mere om Fjordhytterne her ›

Book en campinghytte

På De Hvide Svaner kan du holde ferie i en af vores hyggelige campinghytter.
Her findes køkken med vand og god plads til op til seks personer. På grunden uden for hytten er der egen legeplads til små børn.

 

Book en Campinghytte her ›

 

Læs mere om vores Campinghytter her ›

 

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI