Sådan booker du

Sådan booker du

Det skal være nemt for jer, at booke et ferieophold hos De Hvide Svaner Camping. Derfor kan du booke campingferien online, uanset om du søger en teltplads, feriehytte, autocamperplads eller en plads til din campingvogn.

Nedenfor har vi samlet svarene på de spørgsmål, som vi i vores reception typisk får, i forbindelse med booking af et ophold på vores campingplads.
Har du spørgsmål, så husk du altid er velkommen til at kontakte os.


De Hvide Svaner Campings priser
Hvad koster det at overnatte hos os? Uanset om det er i en af vores pladser til campingvogn, i hytte, på en teltplads, eller en overnatning i autocamper - så finder du svaret og vores prislister her.

På siden finder du også svar på, hvad en fastliggerplads og forårsplads hos os koster.


Book plads online

På vores bookingside kan du vælge hvilken type plads du ønsker, samt gå til vores onlinebooking for netop jeres ønske. 
Vi opfordrer alle til, at booking foretages via vores online bookingsystem, da du her har mulighed for, at vælge netop den ledige plads der passer dig bedst.

Eventuelle henvendelser ang. en foretaget booking kan ske til info@dehvidesvaner.dk.


Book fastliggerplads

Ønsker du at blive fastligger hos os? Så skal du booke en fastliggerplads eller forårsplads pr. mail til info@dehvidesvaner.dk

Listen over vores ledige fastligger- og sæsonpladser ses her.


Hvad betyder høj- og lavsæson?
Normalvis har det noget at sige for prisen, om man booker plads i højsæson eller lavsæson. Hos De Hvide Svaner Camping ønsker vi dog at have, de samme lave priser hele sæsonen.

Selvom priserne fastholdes, er der forskel på receptionens, Svanemarked og Svanegrillens åbningstider i høj- og lavsæson. I forhold til receptionens åbningstider, så finder du altid aktuelle åbningstider nederst på hjemmesiden. Svanemarkeds og Svanegrillens åbningstider ses på infotavlen.

I 2024 er vores høj- og lavsæson i perioden:

Højsæson 2024:
29. juni til 10. august

Lavsæson 2024: 
8. marts til 28. juni
11. august til 27. oktober


Aldersbegrænsning

Gæster under 18 år skal være i følge med forældre eller have skriftlig accept på, at børn i alderen 16 - 18 år må overnatte uden forældre.


Betaling

Alle priser oplyst i De Hvide Svaners bookingsystem er oplyst i danske kroner inkl. moms og alle afgifter - med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation. Vi tager forbehold for fejl.
Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i vores onlinebooking, herunder blandt andet Dankort, Visa og MasterCard. Der er ikke pålagt et gebyr på handel, der foregår gennem onlinebookingen.
Ved booking af plads til eget telt eller campingvogn på dagsbasis betales 50 %. Resterende beløb betales senest ved ankomst.
Der er altid 50 % forudbetaling ved onlinebooking, hvor det resterende betales ved ankomst til De Hvide Svaner Camping. Du kan selv vælge at betale 100 % af beløbet ved bookning, hvis du ønsker det.
Beløb op til 1.000,- skal betales ved bookingen.


Oplever du udfordringer med at booke online?
Hvis du bruger browseren Explorer, så fungerer vores bookingsystem ikke. Explorer får ikke længere support fra Microsoft og udgør derfor risiko for sikkerhedshuller. Vores online bookingsystem er derfor ikke opsat til brugen af Explorer. Vi anbefaler derfor du bruger en anden browser, f.eks. Edge (også Microsoft), Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari.

Mangler du en ordrebekræftelse?
Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse på din booking, så tjek at din mailadresse er indtastet korrekt, din mail-boks for "uønsket post" eller dit spamfilter.


Book og betal trygt på De Hvide Svaner 

Du er som forbruger som udgangspunkt sikret, i forhold til eventuelt misbrug af dit kreditkort på nettet. Der er derfor ingen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Skal du bruge vores betalingsoplysninger til bankoverførsel eller andet, så er de:

Bankoverførsel fra din til vores bank:
Nykredit: 8117 - 4352402

Du kan godt bruge bankoverførsel, men vi foreslår online betaling, da det registreres øjeblikkeligt.

Fra udlandet:
BIC / SWIFT: NYKBDKKK
IBAN: DK6481170004352402

 

Handelsbetingelser
Du kan læse vores handelsbetingelser her.

Priser for turister og fastliggere

På De Hvide Svaner Camping har vi de samme faste lave priser - hele sæsonen.
Du skal derfor kun beslutte, hvordan du vil bo under dit ophold hos os.

Priser på pladser, hytter og diverse
Ønsker du at holde ferie på vores campingplads, kan du prisen for en plads med el, komfortplads, Stellplätze og bådplads koster på turistprislisten. Det er også her at du finder prisen for overnatning i en af vores udlejningshytter.

Turistprisliste 2024

 

Priser på sæsonplads, forårsplads og efterårsplads
Ønsker du at planlægge et længerevarende besøg på De Hvide Svaner - og dermed blive fastligger hos os? Så kan du se alle dine muligheder i fastliggerprislisten.

 

Fastliggerprisliste 2024

Book din plads

 

 Gå direkte til bookingen ›

 

Søger du en campingplads på Sydsjælland med højt til himlen og mange aktiviteter hen over sæsonen? Så skynd dig at booke en plads hos De Hvide Svaner Camping til din næste ferie.

Hos os kan du vælge mellem pladser med eller uden strøm, stellplätze eller et ophold i en af vores hytter.


Praktiske oplysninger vedrørende dit ophold
Prisen på De Hvide Svaner er inkl. adgang til vores faciliteter: køkken, poolområde, legeplads, m.m.

Ankomst sker efter kl. 14.00 og afrejse senest kl. 12.00. Hytter har dog ankomst efter kl. 15.00 og afrejse senest kl. 10.00.

El-tilslutninger på De Hvide Svaner foretages med de såkaldte CEE-stik (de blå) ikke Shuko eller de gamle danske 3 benede stik, og slet ikke almindelig stueledning/stik.

Ønsker du information om den enkelte plads' størrelse, da de varierer i bredde og dybde, kan du kontakte receptionen.

Vores bookingsystem

Ved klik på linket bliver du sendt direkte videre til vores booking.
I bookingen vælger du i toppen af siden en dato for ankomst og afrejse, og herefter den type, Plads uden strøm (Teltplads), Plads med strøm, Hytte eller Stellplatz, du er interesseret i. Herefter vises de resultater som matcher dine ønsker.

Når du har gennemført bookingforløbet modtager du en ordrebekræftelse - og når tiden kommer, så glæder vi os til at tage imod dig. 

 

Book plads her ›

 


Oplever du udfordringer med at booke online?
Hvis du bruger browseren Explorer, så fungerer vores bookingsystem ikke. Explorer får ikke længere support fra Microsoft og udgør derfor risiko for sikkerhedshuller. Vores onlinebooking er derfor ikke opsat til brugen af Explorer. Vi anbefaler at du bruger en anden browser, f.eks. Edge (også Microsoft), Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari.

 

Bliv fastligger

Hvorfor ikke forlænge jeres ferie på De Hvide Svaner til en hel sæson? Se vores ledige fastligger-pladser og kontakt receptionen hvis I ønsker mere information. Vi håber vi kan byde jer velkommen som en del af vores campingplads.

Webdesign og udvikling / SYNERGI