Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Onlinebookingbetingelser - E-handelsbetingelser for De Hvide Svaner Camping

Salgs- og leveringsbetingelser
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af onlinebooking.
Du kan blandt læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Når der i det nedenstående skrives DHS anvendes det som et synonym for De Hvide Svaner Camping.

Betaling
Alle priser oplyst i DHS onlinebooking-systemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, Mastercard og Diners.

Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet gennem vores online system.
Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet.

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte,  en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en Booking bekræftelse/kontrakt fra DHS, hvori regnskabet for dit køb fremgår.Bekræftelsen kan printes ud efter gennemført booking, og fremsendes din e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mail adresse er oplyst af køber.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos DHS på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte bekræftelse. Det bestilte produkt kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter.

Ændring af booking
Får du behov for ændring af booking skal du kontakte DHS via e-mail: info@dehvidesvaner.dk.

Annulleringsbetingelser:

  • Ved annullering indtil 6 uger før ankomstdag refunderer vi 75% af opholdets pris.
  • Ved annullering senere end 6 uger før og senest 4 uger før ankomstdag refunderer vi 50% af opholdets pris.
  • Ved annullering senere end 4 uger før ankomst hæfter I for 100% af opholdets pris og der refunderes derfor intet.
  • Annullering skal ske pr. e-mail: info@dehvidesvaner.dk
  • Ophold kan også flyttes, i stedet for annulleres, dog skal det være afviklet senest sæsonen efter den oprindelige booking skulle have fundet sted. 
Webdesign og udvikling / SYNERGI