Begivenheder hele sæsonen

Begivenheder hele sæsonen

Der sker en masse på vores campingplads og i vores nærområde. Og vi vil gerne invitere dig med til det hele...


Året igennem har vi en række faste indslag, der altid er populære på pladsen:

Fra pladsens åbning i marts følger vi op med sæsonåbningen af vores pool omkring Kr. Himmelfart. Her er der levende musik, diskotek og boder med salg af pølser og øl. Sommeren igennem bliver poolen centrum for flere pool parties, hvor stemningen altid er i top.

Sommerfesten er altid et højdepunkt, hvor Greve Carl-Christian von Scheel-Plessen holder tale. Grevens tale er en skattet tradition - ligesom den helstegte pattegris og den levende musik.

Når poolen lukkes ned om efteråret, markeres det med et stort pool party, og når sæsonen afsluttes, afholdes der en afslutningsfest på Svanepladsen og i Svanestuen med konkurrencer, livemusik og tryllekunstner.

Det fulde program kan ses i vores kalender her på siden. Derudover kan du også løbende holde dig orienteret på storskærmen i Svanemarkedet.

 

BEGIVENHEDER I VORES OMRÅDE

 

Karrebæksminde

I vores lille hyggelige fiskerby, kan du finde lækre badestrande, skønne naturoplevelser og en fredfyldt atmosfære. Derudover har du på Karrebæksmindes hjemmeside mulighed for at se kommende arrangementer i byen.

 

Sydsjælland og Møn

Sydsjælland og Møn viser også et bredt udsnit, af hvad der er af muligheder i vores område, for både børn og voksne. På SydkystDanmarks hjemmeside kan du danne dig et overblik over listen af aktiviteter i området.

Webdesign og udvikling / SYNERGI