Autocamperpladser

Autocamperpladser

Autocampermuligheder
På vores 2 Quick Stop-pladser/natpladser, der er lokaliseret udenfor bommene, ankommer I efter kl. 16 og kører næste dag inden kl. 12. 
I mellemtiden kan I bruge vores faciliteter, så I er klar til nye eventyr næste dag. Der er ikke el til disse pladser. Der betales en enhedspris inkl. personer.

Udenfor bommene, tæt på vores indhegnede hundeluftningsområde, har vi desuden 8 autocamperpladser på græs med mulighed for strømtilslutning. I betaler en enhedspris, og herudover for det antal personer I er i vognen. Pladsens faciliteter kan benyttes på lige vilkår med dem der tager ophold 'indenfor bommene'.

Vil I slå Jer ned på en strømplads indenfor bommene på De Hvide Svaner, tilbyder vi plads til Jeres autocamper på samme vilkår som campingvogne. I betaler en enhedspris, og herudover for det antal personer I er i vognen. I er tæt på faciliteterne med fuld adgang til alle vores tilbud.

 

(Stellplätze er 2 natbåse uden el udenfor bommen på De Hvide Svaner Camping, hvor autocampere kan overnatte max. 1 nat ad gangen.  Vær opmærksom på at øvrige pladser uden el dog udelukkende er til telte.)

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau