Poolområde

Poolområde

I vores opvarmede pool er der rig mulighed for sjask, pjask og vandsjov...


Til de vandglade gæster har vi en stor pool der er åben fra omkring Kr. Himmelfart til udgangen af august. Så kom og nyd vores nyrenoverede poolområde, hvor der er alt til de vandglade børn, unge og voksne. Timerne synes som sekunder i selskab med vandet, og på en sommerdag er livet her svært at slå. 

For de mindste byder området på et børnebassin med en lille rutschebane. For de lidt større har vi et svømmebassin, hvor der hver dag er mulighed for, at nyde solen med raske svømmetag. Omkring det glitrende vand findes der solvogne og en bekvem solterrasse, hvorfra man kan holde øje med børnenes leg.

Poolen er opvarmet til min. 26 grader.

Et omfattende renoveringsprojekt
Fra oktober 2020 og frem til sommeren 2021, foretog vi en gennemgribende renovering og udvidelse af vores poolhus og pool.

Poolbygningen fremstår nu med nye bad- og toiletfaciliteter, og et stort glasoverdækket atrium med ovenlysvinduer. Bygningen rummer også et nyt køkken og udekøkken med en tilhørende stor overdækket terrasse med borde/bænke, og med plads til mange personer.
Med fokus på den grønne omstilling, er al sanitet, lys og varmekilder også nøje udvalgt til energivenlige produkter. Det betyder, at det løbende vand- og energiforbrug er så klimavenligt som muligt.

I hverdagen betyder det, at du får glæde af de renoverede badefaciliteter med en hyggelig atriumgård med udgang til poolområdet. Derudover kan du benytte de nye familie-/handicapfaciliteter, lave spaghetti bolognese i det nye køkken med nye hvidevarer - eller i det fri ved vores nye overdækkede udekøkken med kogeplader.
Dit tøj kan du vaske i de nye vaskemaskiner, som naturligvis er med automatisk dosering af vaske- og skyllemiddel, som selvfølgelig også er Svanemærket. Det kan jo ikke være andet på De Hvide Svaner Camping.

Derudover er der også kommet en ny handicap-/barnevognsindgang til poolområdet. Nøglebrik hertil udlånes i receptionen mod et depositum på kr. 200,00.

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI