Poolområde

Poolområde

I vores opvarmede pool er der rig mulighed for sjask, pjask og vandsjov...


Til de vandglade gæster har vi en stor pool der er åben fra omkring Kr. Himmelfart til udgangen af august. Så kom og nyd vores nyrenoverede poolområde, hvor der er alt til de vandglade børn, unge og voksne. Timerne synes som sekunder i selskab med vandet, og på en sommerdag er livet her svært at slå. For de mindste byder området på et børnebassin med en lille rutschebane. For de lidt større har vi et svømmebassin, hvor der hver dag er mulighed for, at nyde solen med raske svømmetag. Omkring det glitrende vand findes der solvogne og en bekvem solterrasse, hvorfra man kan holde øje med børnenes leg.

Poolen er opvarmet til min. 26 grader.

Et omfattende renoveringsprojekt
Siden Oktober 2020 har poolhuset og poolen gennemgået en større renovering og udvidelse.

Projektet indeholder helt nye bad- og toiletfaciliteter, samt et stort glasoverdækket atrium med ovenlysvinduer. 
Køkkenet og udekøkkenet er fornyet og der er etableret en stor overdækket terrasse.
Alle belægninger og overflader bliver istandsat og der installeres ny belysning, ventilation samt vand- og varmeinstallation.

I hverdagen betyder det, at du får glæde af de renoverede badefaciliteter med en hyggelig atriumgård med udgang til poolområdet. Derudover kan du benytte de nye familie-/handicap-faciliteter, lave spaghetti bolognese i det nye køkken med nye hvidevarer - eller i det fri ved vores nye overdækkede udekøkken med kogeplader. Tøjet kan du vaske i de nye vaskemaskiner og derefter tørre i tørretumbleren.

På den fine nye belægning har vi placeret hyggelige borde/bænkesæt til fri afbenyttelse. Derudover er der også kommet en ny handicap-/barnevognsindgang til poolområdet. Nøglebrik hertil fås i receptionen mod et depositum på kr. 200,00.

Renoveringen og udvidelse af servicebygningen som vi kalder 'poolbygningen' har været omfattende. Der har desværre været mange udfordringer undervejs, i det store projekt til omkring 10 millioner kroner. Nu er vi heldigvis nået så langt, at vi har taget både pool samt bygning i brug - til stor glæde for alle vores gæster - og os.

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI