Vi er en Greenstay certificeret Campingplads

Vi er en Greenstay certificeret Campingplads

Ved at vælge De Hvide Svaner Camping som feriemål, holder du ferie på en campingplads, som målrettet arbejder med FN´s klimaverdensmål.


Vi på De Hvide Svaner Camping er stolte af at være blevet Greenstay-certificeret for udvikling af bæredygtig camping i Danmark.
For at blive certificeret har De Hvide Svaner Camping på forhånd skulle opfylde minimum 50% af kriterierne indenfor hvert mål det første år, vi er stolte af allerede nu at opfylde 66% af disse.

I 2024 forventer vi at opfylde minimum 80% af kriterierne for hvert af følgende mål:

 • Rent vand og sanitet
  Dette er verdensmål nummer 6, som vi imødekommer ved vores fokus på vandbesparende armaturer i bad, køkken, toiletter, vandfri urinaler med videre.

  Hen over vinteren 2023 har vi i vores Bøgevej-servicebygning udskiftet samtlige håndvaskarmaturer til berøringsfrie. Dette har vi gjort for at opnå en bedre hygiejne samt minimere vandforbruget til gavn for miljøet.

 • Bæredygtig energi
  Dette er verdensmål nummer 7 som handler om sikring af grøn energi. Dette imødekommer vi blandt andet i brug af solceller, vindmøller, varmepumper, samt installering af LED-lys, tidsstyring, skumringsrelæ, komfurer, ovne, vaske-/tørremaskiner i energiklasse A+++.

  Hen over vinteren 2023 har vi i vores Bøgevej-servicebygning udskiftet al belysning, også den udvendige, til LED-lys.
  Derudover kigger vi løbende på udskiftninger af vores maskinpark, til mere miljøvenlige hjælpemidler. Siden 2022 er vores græsslåmaskine fx gået fra en diesel til batteridreven mower model og vores ene varevogn er blevet udskiftet til en batteridrevet ClubCar. 

 • Ansvarligt forbrug og produktion
  Dette er verdensmål nummer 12 som vi imødekommer i vores affaldssortering på pladsen i minimum 10 fraktioner, gæsterne minimum 4 fraktioner, samt forsvarlig håndtering af miljøfarligt affald.

 • Klimaindsats
  Dette er verdensmål nummer 13 som reflekteres i vores miljøpolitik og -mål. Dette skal være en del af udviklingsplanen, der inkluderer optimering af indeklima, mindre forbrug af papir, brug af miljøpapir og meget andet.

 • Livet på land
  Dette er verdensmål nummer 15, der handler om at gøre en aktiv indsats for at fremme biodiversiteten, uberørte områder, skråninger, læhegn, information om beskyttede og frede naturområder, information om natur og dyreliv i nærområdet.


Kort sagt, ved at vælge De Hvide Svaner Camping som feriemål sikrer du at holde ferie på en Greenstay-certificeret campingplads, som målrettet arbejder med FN´s klimaverdensmål, blandt andet i vores fokus på vand og sanitet, grøn energi, ansvarligt forbrug og produktion, en klar miljøpolitik, en aktiv indsats for biodiversitet og information omkring natur og dyreliv.

Book din plads

 

 Gå direkte til bookingen ›

 

Søger du en campingplads på Sydsjælland med højt til himlen og mange aktiviteter hen over sæsonen? Så skynd dig at booke en plads hos De Hvide Svaner Camping til din næste ferie.

Hos os kan du vælge mellem pladser med eller uden strøm, stellplätze eller et ophold i en af vores hytter.


Praktiske oplysninger vedrørende dit ophold
Prisen på De Hvide Svaner er inkl. adgang til vores faciliteter: køkken, poolområde, legeplads, m.m.

Ankomst sker efter kl. 14.00 og afrejse senest kl. 12.00. Hytter har dog ankomst efter kl. 15.00 og afrejse senest kl. 10.00.

El-tilslutninger på De Hvide Svaner foretages med de såkaldte CEE-stik (de blå) ikke Shuko eller de gamle danske 3 benede stik, og slet ikke almindelig stueledning/stik.

Ønsker du information om den enkelte plads' størrelse, da de varierer i bredde og dybde, kan du kontakte receptionen.

Vores bookingsystem

Ved klik på linket bliver du sendt direkte videre til vores booking.
I bookingen vælger du i toppen af siden en dato for ankomst og afrejse, og herefter den type, Plads uden strøm (Teltplads), Plads med strøm, Hytte eller Stellplatz, du er interesseret i. Herefter vises de resultater som matcher dine ønsker.

Når du har gennemført bookingforløbet modtager du en ordrebekræftelse - og når tiden kommer, så glæder vi os til at tage imod dig. 

 

Book plads her ›

 


Oplever du udfordringer med at booke online?
Hvis du bruger browseren Explorer, så fungerer vores bookingsystem ikke. Explorer får ikke længere support fra Microsoft og udgør derfor risiko for sikkerhedshuller. Vores onlinebooking er derfor ikke opsat til brugen af Explorer. Vi anbefaler at du bruger en anden browser, f.eks. Edge (også Microsoft), Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari.

 

Bliv fastligger

Hvorfor ikke forlænge jeres ferie på De Hvide Svaner til en hel sæson? Se vores ledige fastligger-pladser og kontakt receptionen hvis I ønsker mere information. Vi håber vi kan byde jer velkommen som en del af vores campingplads.

Webdesign og udvikling / SYNERGI