Pladsen

Pladsen

Standardplads, komfortplads eller teltplads? Hos os finder du det hele...


Alle vores pladser er forberedt for moderne vogne. Fra vores standardpladser på min. 120 kvadratmeter til de store komfortpladser med egen el, vand, spildevandsafløb – og den vidunderlige udsigt over fjorden. Fælles for vores pladser er deres gode beliggenhed tæt på fjorden, nær vores servicehuse og med mulighed for aktiviteter lige i nærheden.
 

 Book en plads ›

 


På camping i telt

Du kan også pakke teltet og soveposen og booke en plads (uden strøm) ved Kæmpehøjen, en smuk gravhøj midt på vores store teltplads, hvor du frit kan vælge hvor du vil sætte dit telt op. Her er også opstillet fodbold- og volleyboldbane, så de legeglade kan komme ud og slå sig løs med en god kamp med andre gæster fra pladsen. Teltområdet ligger lige bad poolområdet og den nye poolservicebygning med bade- og toiletfaciliteter, inde- og udekøkken, grill, overdækkede siddepladser samt vaskeri.


Bo i en af vores udlejningshytter
Hos De Hvide Svaner behøver du ikke have en campingvogn for at holde ferie. Lej i stedet en af vores hytter, med plads til 4 eller 6 personer, tæt på servicebygninger med bade- og toiletfaciliteter samt legeplads. Vi har også de nye Fjordhytter, hvori der er plads til 2 eller 4 personer, hvor du kan nyde vandudsigten fra den skønne træterrasse. 
 

 Læs mere om vores hytter ›

 


Tag hunden med på camping

Har du din firbenede ven med, så byder pladsen også på en stor indhegnet hundeluftegård, hvor din hund kan snuse og lege med andre hunde. Luftning her foregår på eget ansvar og under forudsætning af, at hunden er under opsyn og der tages hensyn til andre hunde/mennesker i indhegningen, så alle har en god oplevelse. Luftning af hund må kun foretages af personer over 18 år.

Du kan også lufte hunden i snor på plænen ned mod fjorden ved Mågevej. Her er der også masser af 'aviser' hundene kan læse og kommentere. Opsamling og bortskaffelse af efterladenskaber forventes. Der er hundeposer til rådighed flere steder på pladsen.

 

Book din plads

 

 Gå direkte til bookingen ›

 

Søger du en campingplads på Sydsjælland med højt til himlen og mange aktiviteter hen over sæsonen? Så skynd dig at booke en plads hos De Hvide Svaner Camping til din næste ferie.

Hos os kan du vælge mellem pladser med eller uden strøm, stellplätze eller et ophold i en af vores hytter.


Praktiske oplysninger vedrørende dit ophold
Prisen på De Hvide Svaner er inkl. adgang til vores faciliteter: køkken, poolområde, legeplads, m.m.

Ankomst sker efter kl. 14.00 og afrejse senest kl. 12.00. Hytter har dog ankomst efter kl. 15.00 og afrejse senest kl. 10.00.

El-tilslutninger på De Hvide Svaner foretages med de såkaldte CEE-stik (de blå) ikke Shuko eller de gamle danske 3 benede stik, og slet ikke almindelig stueledning/stik.

Ønsker du information om den enkelte plads' størrelse, da de varierer i bredde og dybde, kan du kontakte receptionen.

Vores bookingsystem

Ved klik på linket bliver du sendt direkte videre til vores booking.
I bookingen vælger du i toppen af siden en dato for ankomst og afrejse, og herefter den type, Plads uden strøm (Teltplads), Plads med strøm, Hytte eller Stellplatz, du er interesseret i. Herefter vises de resultater som matcher dine ønsker.

Når du har gennemført bookingforløbet modtager du en ordrebekræftelse - og når tiden kommer, så glæder vi os til at tage imod dig. 

 

Book plads her ›

 


Oplever du udfordringer med at booke online?
Hvis du bruger browseren Explorer, så fungerer vores bookingsystem ikke. Explorer får ikke længere support fra Microsoft og udgør derfor risiko for sikkerhedshuller. Vores onlinebooking er derfor ikke opsat til brugen af Explorer. Vi anbefaler at du bruger en anden browser, f.eks. Edge (også Microsoft), Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari.

 

Book en hytte

På De Hvide Svaner kan du holde ferie i en af vores hyggelige hytter.
Vi har både feriehytter med skøn udsigt over vandet og campinghytter med god plads til op mod seks personer, samt egen legeplads til små børn.

Bliv fastligger

Hvorfor ikke forlænge jeres ferie på De Hvide Svaner til en hel sæson? Se vores ledige fastligger-pladser og kontakt receptionen hvis I ønsker mere information. Vi håber vi kan byde jer velkommen som en del af vores campingplads.

Webdesign og udvikling / SYNERGI